חומרים: (לבצק)

1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות)

1 חבילה מרגרינה

4 חלמונים 

2 כפות סוכר

200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק

 חומרים נוספים:

4  חלבונים

1  כוס סוכר

אינסטנט פודינג וניל

 

הוראות הכנה:

1/3 מהבצק לשים במקרר ו-2/3 לשטח בתבנית עגולה.

לשפוך על הבצק את מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק.

להקציף את החלבונים + הסוכר + אינסטנט פודינג וניל  ולשפוך על הבצק.

 1/3 כעת נותר רק לגרד את הבצק שנותר במקרר, ולפזר על המילוי את שכבת הבצק המגורד.

לאפות כ- 30 דקות בחום  180 מעלות.

עוגת תפוחים וקינמון

חומרים: 200 גרם חמאה כוס סוכר 350 גרם קמח תופח חצי כפית תמצית וניל שתי ביצים חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים

קרא עוד »

לינזר פירות יער

רכיבים: 200 גרם חמאה 80 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 120 גרם אגוזי לוז טחונים וקלויים קמצוץ אבקת קינמון 400 גרם קמח רבע כפית מלח

קרא עוד »
סגירת תפריט
מוצרים טבעיים בית יצחק
נשלח דרך וואטסאפ