חומרים: (לבצק)

1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות)

1 חבילה מרגרינה

4 חלמונים 

2 כפות סוכר

200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק

 חומרים נוספים:

4  חלבונים

1  כוס סוכר

אינסטנט פודינג וניל

 

הוראות הכנה:

1/3 מהבצק לשים במקרר ו-2/3 לשטח בתבנית עגולה.

לשפוך על הבצק את מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק.

להקציף את החלבונים + הסוכר + אינסטנט פודינג וניל  ולשפוך על הבצק.

 1/3 כעת נותר רק לגרד את הבצק שנותר במקרר, ולפזר על המילוי את שכבת הבצק המגורד.

לאפות כ- 30 דקות בחום  180 מעלות.