חומרים: (לבצק)
1 חבילה קמח תופח (2.5 כוסות)
1 חבילה מרגרינה
4 חלמונים
2 כפות סוכר
200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק
חומרים נוספים:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה:
1/3 מהבצק לשים במקרר ו-2/3 לשטח בתבנית עגולה.
לשפוך על הבצק את מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק.
להקציף את החלבונים + הסוכר + אינסטנט פודינג וניל ולשפוך על הבצק.
1/3 כעת נותר רק לגרד את הבצק שנותר במקרר, ולפזר על המילוי את שכבת הבצק המגורד.
לאפות כ- 30 דקות בחום 180 מעלות.