חומרים:

לבצק: 150 גרם פירורי ביסקוויטים, 100 גרם חמאה ממוסת,

למלית: 2 מיכלים של שמנת מתוקה (250 מ"ל כל אחד), 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (95 גרם), 250 גרם גניבת שמנת, 500 גרם גבינת לבנה 9% שומן, צנצנת קונפיטורת אגס ביין של מוצרים טבעיים בית יצחק.

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת, מהדקים בתחתית תבנית עגולה ומכניסים מקפיא לכשעתיים. מקציפים שמנת אינסטנט פודינג וניל, מוסיפים את הגבינות וממשיכים בהקצפה כדקה נוספת. מוציאים את התבנית מן המקפיא ומורחים על הבסיס את קונפיטורת אגס ביין של מוצרים טבעיים בית יצחק. שופכים את המלית על הקונפיטורה ומכניסים למקרר לשלוש שעות.

בתאבון.