חומרים:

לבצק: 150 גרם פירורי ביסקוויטים, 100 גרם חמאה ממוסת,

למלית: 2 מיכלים של שמנת מתוקה (250 מ"ל כל אחד), 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (95 גרם), 250 גרם גניבת שמנת, 500 גרם גבינת לבנה 9% שומן, צנצנת קונפיטורת אגס ביין של מוצרים טבעיים בית יצחק.

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת, מהדקים בתחתית תבנית עגולה ומכניסים מקפיא לכשעתיים. מקציפים שמנת אינסטנט פודינג וניל, מוסיפים את הגבינות וממשיכים בהקצפה כדקה נוספת. מוציאים את התבנית מן המקפיא ומורחים על הבסיס את קונפיטורת אגס ביין של מוצרים טבעיים בית יצחק. שופכים את המלית על הקונפיטורה ומכניסים למקרר לשלוש שעות.

בתאבון. 

עוגת תפוחים וקינמון

חומרים: 200 גרם חמאה כוס סוכר 350 גרם קמח תופח חצי כפית תמצית וניל שתי ביצים חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים

קרא עוד »

לינזר פירות יער

רכיבים: 200 גרם חמאה 80 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 120 גרם אגוזי לוז טחונים וקלויים קמצוץ אבקת קינמון 400 גרם קמח רבע כפית מלח

קרא עוד »

עוגת משמש פירורים

חומרים: (לבצק) 1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות) 1 חבילה מרגרינה 4 חלמונים 2 כפות סוכר 200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר

קרא עוד »
סגירת תפריט
מוצרים טבעיים בית יצחק
נשלח דרך וואטסאפ