שלב 1 – התפחת השמרים

החומרים הנדרשים :

25-30 גרם שמרים טריים

1 כף סוכר

3/4 כוס חלב פושר

1 צנצנת מעדן תות 100% פרי ללא תוספת סוכר של מוצרים טבעיים בית יצחק

יש לערבב את החומרים ולהשהות עד לתפיחה כ 15 דקות

שלב 2 – הבצק

החומרים הנדרשים :

2 ביצים

50 גרם חמאה

2 כפות סוכר

2 כפות קוניאק

450 גרם קמח

 

שלב 3 – הוראות הכנה

יש לערבב את החומרים יחד עם השמרים לאחר התפחה וללוש עד לקבלת בצק רך וחלק,

אם הבצק נדבק – יש לקמח מעט בהדרגה.

לזרות מעט קמח על הבצק ולכסות במגבת עד לתפיחה (הבצק צריך להכפיל את גודלו כשעה לערך), לרדד את הבצק על מגש לעובי 2 ס"מ וליצור עיגולים בעזרת כוס רגילה

להניח את העיגולים על מגבת מקומחת ולהשהות לתפיחה נוספת  כ- 30 דקות.

לטגן בשמן עמוק, להפוך את הסופגניות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא למגש על נייר סופג.

שלב 4 – הגשה

להוסיף או להזריק אל כל סופגנייה מעדן תות שדה 100% פרי של מוצרים טבעיים בית יצחק, לפזר אבקת סוכר מעל ולהגיש חם.

עוגת תפוחים וקינמון

חומרים: 200 גרם חמאה כוס סוכר 350 גרם קמח תופח חצי כפית תמצית וניל שתי ביצים חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים

קרא עוד »

לינזר פירות יער

רכיבים: 200 גרם חמאה 80 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 120 גרם אגוזי לוז טחונים וקלויים קמצוץ אבקת קינמון 400 גרם קמח רבע כפית מלח

קרא עוד »

עוגת משמש פירורים

חומרים: (לבצק) 1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות) 1 חבילה מרגרינה 4 חלמונים 2 כפות סוכר 200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר

קרא עוד »
סגירת תפריט
מוצרים טבעיים בית יצחק
נשלח דרך וואטסאפ