חומרים:
200 גרם חמאה
כוס סוכר
350 גרם קמח תופח
חצי כפית תמצית וניל
שתי ביצים
חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים טבעיים בית יצחק
אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר את החמאה, הקמח, הסוכר ותמצית הוניל.
מפרידים את התערובת ושומרים ממנה כוס בצד.
לתערובת שנשארה במיקסר מוספים את הביצים ומערבלים במהירות בינונית.
לאחר הגעה למרקם אחיד, נשטיח את הבצק על תבנית ששומנה מראש ונגיע לשכבה אחידה עד כמה שניתן. על גבי בצק, נשפוך את חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים טבעיים בית יצחק
נוסיף את חתיכות הבצק ששמרנו בכוס בצד ונפזר אותם בצורת פירורים.
ועכשיו נשאר רק לאפות חצי שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות.
ובתאבון!