חומרים:

200 גרם חמאה

כוס סוכר

350 גרם קמח תופח

חצי כפית תמצית וניל

שתי ביצים

חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים טבעיים בית יצחק

 

אופן ההכנה:

מערבלים במיקסר את החמאה, הקמח, הסוכר ותמצית הוניל.

מפרידים את התערובת ושומרים ממנה כוס בצד.

לתערובת שנשארה במיקסר מוספים את הביצים ומערבלים במהירות בינונית.

לאחר הגעה למרקם אחיד, נשטיח את הבצק על תבנית ששומנה מראש ונגיע לשכבה אחידה עד כמה שניתן. על גבי בצק, נשפוך את חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים טבעיים בית יצחק

נוסיף את חתיכות הבצק ששמרנו בכוס בצד ונפזר אותם בצורת פירורים.

ועכשיו נשאר רק לאפות חצי שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות.

ובתאבון!

לינזר פירות יער

רכיבים: 200 גרם חמאה 80 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 120 גרם אגוזי לוז טחונים וקלויים קמצוץ אבקת קינמון 400 גרם קמח רבע כפית מלח

קרא עוד »

עוגת משמש פירורים

חומרים: (לבצק) 1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות) 1 חבילה מרגרינה 4 חלמונים 2 כפות סוכר 200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר

קרא עוד »
סגירת תפריט
מוצרים טבעיים בית יצחק
נשלח דרך וואטסאפ