חומרים:
6 נתחי פרגית, 6 פרוסות אווז מעושן, 1 צנצנת קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק, 2 בצלים, 1/2 כוס קמח, שמן זית.
לרוטב:
4 שיני שום קצוצות דק, 1 כף זנגביל מגורד, 2 כפות חומץ בלסמי, 1 כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה ומסדרים בתבנית אפייה. משטיחים את נתחי הפרגית, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך. מניחים על כל נתח- פרוסת אווז מעושן ובקצהו כפית קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק. מגלגלים את נתחי הפרגית וסוגרים בקיסם. מצפים את הפרגית במעט קמח ומטגנים בשמן זית עד להזהבה מכל הצדדים ומניחים את הפרגית על תבנית הבצל.
הכנת הרוטב:
יש לערבב בסיר קטן ולהביא לרתיחה את חלב הקוקוס, חומץ בלסמי, שיני השום, זנגביל, מלח, פלפל ו-4 כפות קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק. שופכים את הרוטב המוכן על הפרגית, מכסים את תבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה וחצי. לאחר מכן יש להסיר את נייר האלומיניום ולאפות לעוד 10 דקות נוספות להשחמה.
בתאבון.