חומרים:

6 נתחי פרגית, 6 פרוסות אווז מעושן, 1 צנצנת קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק,           2 בצלים, 1/2 כוס קמח, שמן זית.

לרוטב:

4 שיני שום קצוצות דק, 1 כף זנגביל מגורד, 2 כפות חומץ בלסמי, 1 כוס חלב קוקוס

 

אופן ההכנה:

מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה ומסדרים בתבנית אפייה. משטיחים את נתחי הפרגית, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך. מניחים על כל נתח- פרוסת אווז מעושן ובקצהו כפית  קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק. מגלגלים את נתחי הפרגית וסוגרים בקיסם. מצפים את הפרגית במעט קמח ומטגנים בשמן זית עד להזהבה מכל הצדדים ומניחים את הפרגית על תבנית הבצל.

הכנת הרוטב:

יש לערבב בסיר קטן ולהביא לרתיחה את חלב הקוקוס, חומץ בלסמי, שיני השום, זנגביל, מלח, פלפל ו-4 כפות קונפיטורת דובדבן בווסקי של מוצרים טבעיים בית יצחק. שופכים את הרוטב המוכן על הפרגית, מכסים את תבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה וחצי. לאחר מכן יש להסיר את נייר האלומיניום ולאפות לעוד 10 דקות נוספות להשחמה.

בתאבון. 

עוגת תפוחים וקינמון

חומרים: 200 גרם חמאה כוס סוכר 350 גרם קמח תופח חצי כפית תמצית וניל שתי ביצים חצי צנצנת מעדן תפוח קינמון 100% פרי של מוצרים

קרא עוד »

לינזר פירות יער

רכיבים: 200 גרם חמאה 80 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 120 גרם אגוזי לוז טחונים וקלויים קמצוץ אבקת קינמון 400 גרם קמח רבע כפית מלח

קרא עוד »

עוגת משמש פירורים

חומרים: (לבצק) 1 חבילה קמח תופח  (2.5 כוסות) 1 חבילה מרגרינה 4 חלמונים 2 כפות סוכר 200 גרם מעדן משמש 100% פרי ללא תוספת סוכר

קרא עוד »
סגירת תפריט
מוצרים טבעיים בית יצחק
נשלח דרך וואטסאפ